Opinie naszych klientek

Paulina Róża Reszczyńska 1 kwietnia 2019
Przepiękna sukienka. Zrobiła cudowne wrażenie na studniówce. Polecam wszystkim z całego serca

 Opinia 5 gwiazdek

Karolina Łupkowska14 września 2019
Bardzo polecam pracownię! A szczególnie Monikę, która indywidualnie podchodzi do każdej klientki! Miła, sympatyczna i wiecznie uśmiechnięta!
Monia jesteś mistrzem! dziękuję za cudowną suknię ślubną

 Opinia 5 gwiazdek

Anna Bartków28 grudnia 2017
Polecam wszystkim jeszcze niezdecydowanym pannom młodym! Cudowne kobitki, które reagują na sugestie, a nie mówią, jak w innych salonach, że "tak musi być", ale jednocześnie doradzą i podpowiedzą co komu pasuje ;) Sukienki piękne, dla każdego coś się znajdzie, a jak nie będzie tego, co się szuka, to w Pracowni Ślubnej Moniki na pewno da się to stworzyć :D Przystępne ceny za unikatowe sukienki, czego chcieć więcej...? Ja byłam zachwycona! Dziękuję

 Opinia 5 gwiazdek

Agata Błaszczyk22 sierpnia 2019
Polecam wszystkim ! Monika to cudowna i zaradna osoba, ktora wiedziała czego oczekuje. Stworzyła mi przepiękną sukienkę, w której czułam się wyjątkowo nic nie uwieralo nic nie przeszkadzało była po prostu idealna. Bardzo dziękuję

 Opinia 5 gwiazdek

Karolina Wiechowicz27 czerwca 2018
Monika projektująca i Pani, która szyje to super team, który wyczaruje suknie dla każdej kobietki :) zarówno moja mama jak i ja jesteśmy baaaardzo zadowolone ze swoich kreacji!!! nic dodać nic ująć - polecamy ;):):)

 Opinia 5 gwiazdek

Aleksandra Kawka21 sierpnia 2019
Monika to kobieta z pasją, widać że kocha to co robi. Do jej salonu trafiłam przez przypadek i to był traf w dziesiątkę. Pełen profesjonalizm, ogromna dawka humoru, a suknia którą zaprojektowała Monia przeszła moje wszelkie oczekiwania. Przepiękna i mega wygodna. Naprawdę z czystym sumieniem polecam!!

 Opinia 5 gwiazdek

Krystyna Klufczyńska31 sierpnia 2017
Rewelacyjna procowania ślubna! Pani Monika i Emila - przesympatyczne profesjonalistki :) To właśnie One sprawiły, że każda wizyta w ich pracowni była wspaniała, czego dowodem jest moja czarująca suknia ślubna. W Ich kreacji przetańczyłam całą noc, a po weselu, uwierzcie - nie chciało się jej zdejmować!
:) Bardzo serdecznie polecam wszystkim przyszłym panną młodym tą Pracownię Sukien Ślubnych - Jeżeli chcecie wyglądać wyjątkowo to udajcie się tylko TU! Dziękuję

 Opinia 5 gwiazdek

Iulia Krupińska18 sierpnia 2019
Do Moniki trafiłam przez przypadek, w witrynie jej salonu przykuła moją uwagę suknia „księżniczka", przymierzyłam ją i od razu się w niej zakochałam. Niestety suknia nie była na sprzedaż, ale była możliwość jej uszycia i dopasowania jej do mojej figury. Jak to w dobrych zakończeniach, wszystko się udało, suknia błyszczała i była najpiękniejszym elementem naszego wesela. Dziękuję Ci Moniko

 Opinia 5 gwiazdek

Kasia Lasocka8 września 2017
W Pracowni zamówiłam dwie sukienki - ślubną i poprawinową. W obu czułam się wyjątkowo, były właśnie takie jak sobie wymarzyłam :) Polecam!

 Opinia 5 gwiazdek

Natalia Anuszkiewicz22 czerwca 2019
Monia jest fenomenalna. Uszyła suknie idealna, dokładnie taką jaką chciałam. Dawała cenne wskazówki, które wykorzystałam przez co suknia była "dopieszczona" w najmniejszym detalu. Super atmosfera na przymiarkach, będę miło wspominać ten czas!

 Opinia 5 gwiazdek

Izabela Globke6 czerwca 2018
Miejsce niezwykłe, w którym zręczne i bardzo utalentowane kobiece dłonie szyją cuda <3 W tym miejscu powstała moja wyjątkowa suknia ślubna, przepiękna i bardzo efektowna :) Monika wspaniale zrealizowała mój projekt sukni, który ostatecznie przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Powstała przepiękna, elegancka i bardzo sensualna suknia :) Polecam z całego serca

 Opinia 5 gwiazdek

Anna Kucharska16 czerwca 2019
Szczerze polecam, suknia wyszła śliczna

 Opinia 5 gwiazdek

Panna Młoda28 lipca 2018
Cierpliwość, dobra rada oraz stały kontakt z klientem. Lepiej nie można trafić. Pani Monika do każdej klientki podchodzi indywidualnie z wielkim zaangażowaniem.
Jest bardzo pozytywną osobą, która zaraża dobrą energią! Również wielkie podziękowania dla całego zespołu, który stworzył moją kreację! Pani Moniko dziękuję bardzo za piękną suknie, którą jestem zachwycona i życzę samych sukcesów! Pozdrawiam, Natalia ;)

 Opinia 5 gwiazdek

Beata Łazor28 maja 2019
Cudowne podejście do klientki .Właścicielka Monika nietuzinkowa osoba stworzyła arcydzieło. Monia dziękuję bardzo. Fotki po ślubie .
Dziękuję bardzo
Becia i Julian (padnie jak zobaczy 15 czerwca)

 Opinia 5 gwiazdek

Emine Kantar Mielniczek 5 maja 2018
Dla Moniki nie ma rzeczy niemożliwych. W każdy projekt wkłada 100% serca i zaanagażowania. Nie miałam żadnych wątpliwości, że to Monika stworzy najważniejszą i najpiękniejszą sukienkę w moim życiu i tak właśnie było.

 Opinia 5 gwiazdek

Marta Pawelec 5 maja 2019
Dzięki Monice miałam najpiękniejsza suknię ślubną. Monika doradzi, podpowie, dobierze do figury tak żeby wyglądać idealnie. Sukienka zrobiła furorę :) .

 Opinia 5 gwiazdek

Dorota Marks 3 lipca 2018
zdecydowanie polecam!!!!profesjonalne podejście do klienta,cudownie panie,bardzo wyrozumiałe!!!!jeszcze raz polecam polecam polecam...

 Opinia 5 gwiazdek

Aleksandra Salamon 4 kwietnia 2019
Serdecznie polecam panią Monikę właścicielkę pracowni. Suknie które tworzy pani Monika są przepiękne i nie powtarzalne. oprócz nie ziemskich kreacji poznacie przecudowną kreatywna i z poczuciem humoru Monikę z nie tuzinkowym charakterem dzięki któremu nie tylko poczujecie się swobodnie ale wyjdziecie również z WIELKIM ale to WIELKIM uśmiechem na twarzy.

 Opinia 5 gwiazdek

Karolina Kamrowska 17 stycznia 2019
Według mnie jest to najlepszy salon sukien ślubnych w Grudziądzu, a także jeden z lepszych w Polsce. Dziewczyny spisały się na medal. Potrafiły doradzić, odradzić, zaproponować... i znosiły wszystkie moje "widzimisie" do tego przemiła atmosfera. Dziękuje za wszystko w 100% polecam wszystkim przyszłym Pannom Młodym, Pozdrowienia dla całej ekipy.

 Opinia 5 gwiazdek

Roksana Murawska 22 października 2018
Najlepszy salon sukien ślubnych pod słońcem!!! Przemiła atmosfera i super dziewczyny, dzięki którym moja suknia ślubna była taka, jaką sobie wymarzyłam polecam w 100 %!!! Pozdrawiam serdecznie.

 Opinia 5 gwiazdek

Zuzanna Pless 18 września 2018
Suknia wyszła idealnie. Moim zdaniem cierpliwość i dobre rady to główne cechy tego oto salonu :) Wszystkie Panie bardzo miłe i z ogromną wiedzą. Na przymiarki szłam z przyjemnością. Polecam jak najbardziej każdej niezdecydowanej i zdecydowanej kobiecie.

 Opinia 5 gwiazdek

Warszawa 01-267
ul. Jana Kazimierza 57A
Grudziądz 86-300
ul. Długa 22/26
© Wszelkie prawa zastrzeżone